בריחת שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

21/02/2015 | 19:22 | מאת: מאיר

שלום אני בן 50 וחודש האחרון התחיל אצלי לחץ למתן שתן מרגע שזה בא אני חייב ללכת לשירותים. ולפעמים גם בדרך לשירותים בורח לי שתן. בכל לילה אני קם פעמיים לשירותים. אני נמצא כעט בדיאטה של ד"ר חרמון מן . האם זה קשור? ומה עלי לעשות

שAלום רב, בגיל 50 בהחלט יכול להיות שיש לך הפרעות מתן שתן בשל הגדלת הערמונית. איני בקיאה במהות הדיאטה עליה דיברת אבל אם שינית את הרגלי האכילה שלך ובעיקר אם את שותה יותר מהרגיל זה גם יכול להשפיע. גש לבדיקת אורולוג והתייעץ עמו- יש הרבה מה לעשות כדי לעזור לך, משינוי הרגלים ועד טיפול תרופתי ובכלל.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה