שלפוחית רגיזה וכאבים באיזור המפשעה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

27/12/2014 | 12:47 | מאת: hm

שלום כתבתי לפני כמה ימים פוסט וזכיתי לתגובתך ואני מודה לך על כך. אשמח לדעת בנוסף האם מיחושים הולכים ובאים באיזור הטוסיק, מפשעה, בטן תחתונה, בסיס הפין ובאיזור האשכים עלולים להיות חלק מתסמיני שלפוחית רגיזה. כפי שתיארתי בפוסט הקודם אני בן 29, אובחנתי על ידי שני אורולוגים שונים כסובל מהדבר הזה שצץ פתאום בחיי ושלח אותי מס' ימים גם למשהו כמו 40-50 פעם ביום ךהשתין בצורה לא נשלטת. בדיקת שתן, תרבית, אולטראסאונד ובדיקה רקטאלית של הערמונית יצאו תקינות אבל משום מה בשלושה שבועות האחרונים אני סובל מאותם מיחושים מוזרים. אשמח להתייחסות ולהכוונה האם יש לבצע בדיקות נוספות ואילו. רוב תודות

שוב שלום לךף התלונות שאתה מתאר יכולות להתאים לתסמונת הכאב הכרוני באגן, מה שבעבר נקרא דקלת כרונית של הערמונית. לרוב לא מוצאים את הגורם הספציפי לבעיה שהופכת להיות מתסכלת הן למטופל והן למטפל. בעיקרון ע"פ מה שציינת עברת כבר מספיק בדיקות, ולכן כעת עליך בעיקר לנסות למצוא דרך להקל על התלונות, להמנע מגיירנים ולחץ- כפי שהסברתי בתשובתי הקודמת.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה