מה לעשות?

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

17/10/2014 | 14:27 | מאת: הגר

כמעט שנה של חיידק שאינו מרפה ודלקות שתן חוזרות - פעמיים גם דלקת בכלייה, כרגע בדיקה כללית הגיעה תקינה אולם התרבית שוב עם צמיחה של חיידק, יש כאב במותן כאילו של ואקום, כמו פומפה, וכאב באזור המפשעה. שוב עברתי מאנטיביוטיקה מונעת למלא, איך אפשר לדעת שאין דלקת בכליה שוב? בדיקה אורודינמית לא תקינה, בנוסף שאריות שתן גדולות, בנוסף השתנה תכופה בלילה - ארבע ויותר פעמים. ביומיים האחרונים תחושת ההשתנה מגיעה בפתאומיות ואז אני כמעט לא מספיקה להגיע לשירותים וסובלת מכאבים עזים! מה לעשות?

שלום רב, נשמע שמקור הבעיה היא בשאריות השתן הגדולות. חובה עליך לפנות לאורולוג להתייעצות עמו על המשך הטיפול!

מנהל פורום שלפוחית רגיזה