ממצא בבדיקת ציסטוסקופיה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

05/09/2014 | 19:14 | מאת: מודאגת

נושא : ממצא בבדיקת ציסטוסקופיה תאריך : 05/09/14 08:26 מחבר/ת : חסוי שלום שלום, אני בת 39. הייתי אצל אורולוג שעשה לי ציסטוסקופיה עקב תלונה על מתן שתן תקוף במשך שנים. בתוצאת הבדיקה לא נמצאו גידולים או אבנים בכליות אבל יש ממצא של duplicated ureter system left מה ממצא זה אומר? האם מסוכן? האם בדרך כלל יש צורך בבדיקות נוספות? . תודה.

שלום לך, לפי מה שאת מציינת התרגום המילולי אומר" מערכת מאספת כפולה משמאל" -זה מתאים לממצא אנטומי. אם את אומרת שזה נמצא בציסטוסקופיה -ככל הנראה נראו שתי פיות שופכן משמאל, איני יכולה להתחייב על כך היות שאין בידי את כל התיארו המלא של הבדיקה ולא ראיתי את הציסטוסקופיה בעיני, אבל זה נשמע כך. אם אין לך בעיות עם הכליות ככל הנראה אין לו משמעות קלינית. אבל את זה יש לקבוע מול התיק הרפואי שלך וכל הבדיקות וביחד עם האורולוג המטפל שלך. חשוב לפנות לאורולוג שלך לקבלת מידע ותשובות על הבדיקות שביצעת.

09/09/2014 | 00:05 | מאת: מ

מנהל פורום שלפוחית רגיזה