לקיחת היפרקס+ויטמין C דלקת חוזרת

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

15/08/2014 | 14:53 | מאת: לבנה

שלום,אני חולת טרשת נפוצה,לוקחת היפרקס 2X מזה 3 שנים (רק בחודש יוני לא לקחתי לא היה בארץ חזרתי לשתות ביולי)והתחלתי לשתות ויטמין C ופתאום יש לי כל הזמן דלקות שתן לוקחת אנטיביוטיקה מסיימת ולאחר מספר ימים ריח רע בשתןן עושה בדיקה ויש דלקת. 1.זה קורה עם ההיפרקס וויטמי C?איך למה?.2.מה לעשות?

שלום רב, ממליצה להתייעץ בפורום מחלות זיהומיות. בכל מקרה אין מניעה בד"כ ליטול היפרקס ע ויטמין C כי זה אמור לעזור לשפר את החמצת השתן כמניעה לדלקות. עדין, אם יש תסמינים של צריבה וריח רע יש לשלוח בדיקות שתן חוזרות לבדוק מהו החיידק, גם אם אין זיהוי וודאי שלו (כלומר לא זוהה חיידק ספציפי) יכול להיות שכן יש חיידק וטיפול אנטיביוטי מונע במינון נמוך יעזור.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה