דלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

07/08/2014 | 18:09 | מאת: רמי

שלום דוקטור שירה לפני חצי שנה אובחנתי בדלקת כרונית בערמונית עשיתי את כל הבדיקות תרבית זרע שתן למחלות מין האורולוג הכניס לי אצבע לישבן וכאב לי קיבלתי כמה פעמים אנטיביוטיקה לא עזרה לי הלכתי לרפואה משלימה עברתי דיקור סיני כוסות רוח שינוי תזונה הליכות באופן קבוע וכל מיני כדורים טבעיים זה עשה פלאים הלכתי לאורולוג ושוב פעם עברתי את הבדיקה בישבן והוא ממש חפר לי בערמונית ולא היה שום כאב אין לי שום סימפטומים שבועיים כבר האם הגיוני שהחלמתי מזה סליחה על החפירה תודה ואשמח לתגובה

שלום רב, לא כל כך ברור לי מה הבעיה. זה ידוע שבידקה גופנית ע"י אכן עשויה לכאוב, גם בלי דלקת בערמונית. אם אין לך יותר תלונות לאחר הטיפולים המשלימים- הכל כנראה בסדר

מנהל פורום שלפוחית רגיזה