בעיה בשלפוחית

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

07/08/2014 | 12:27 | מאת: אביבית

שלום רב!! אני סובלת מתופעה שמאוד מפריעה לי באיכות החיים,כל הזמן צריכה ללכת לשירותים לתת שתן,ולא רק זה אלא כל פעם שאני הולכת יוצא לי ללא הפסקה וזה יכול להגיע לשעה (ללא הגזמה) אני מטופלת בתרופא שניקראת טוביאז אך לא עוזר. אני גם לא שותה הרבה בכלל. האם התופעה הזאת מוכרת?האם יש טיפול לזה? תודה מראש

שלום רב, תלונותי מתאימרות לתסמונת שלפוחית רגיזה. גשי לרופא המטפל שלך ואמרי לו שטוביאס אינו עוזר- ונסי תרופות אחרות, במרשם. אם לא נבדקת עד היום אצל אורולוג כדאי לפנות ולהשלים את הבירור

מנהל פורום שלפוחית רגיזה