הזרקת בוטוליניום אצל אשה מבוגרת

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

16/07/2014 | 17:19 | מאת: אבי

ד"ר חתומי שלום , האם ישנה מניעה להזרקת בוטוליניום לאשה בת 82 עם איבוד שתן מסיבי כנראה כתוצאה משלפוחית רגיזה? כל הטיפול התרופתי עד עתה לא הועיל לחלוטין! כולל התרופות הכי חדישות שיש(כרגע נוטלת טוביאס) . תודה מראש

שלום רב, יש לזכור שטיפול בהזרקת בולטולינום לשלפוחית אינו בסל הבריאות. לגבי נשוא הגיל- יש להתייעץ עם האורולוג ששוקל את הטיפול שמכיר אותה וידע מה מצבה הכללי ומחלות הרקע בוהתאם לכך יוכל לשקול ולהחליט.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה