שתן בתכיפות מרובה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

13/07/2014 | 23:32 | מאת: דוד

אני בן 28. אני שמתי לב שאולי בשנה האחרונה אני משתין כמעט כל שעה או שעה וחצי . האם זה תקין או שלא? ואם לא תקין ממה יכולה להיגרם הבעיה? עשיתי בדיקות דם שיגרתיות שיצאו תקינות אני אוכל הרבה פירות וירקות. וכבר חודשים שלא אוכל ממתקים או חטיפים. רמת סוכר בדם 86 תודה.

שלום רב, אכילה מרובה של פירות וירקות יכולה לגרום להגברה בכמות הששתן ומכאן להתרוקנות מרובה יותר. בעיקרון שלפוחית השתן שלך יכולה לאגור בשקט עד 400 סמ"ק ואתה אמור להיות מסוגל להתאפק בלי קושי, בטח בגילך הצעיר. התרוקנות אחת לשעתיים זה תקין לחלוטין, אתה יכול להתאמן בלהתאפק חצי שעה, זה לא יגרום לך נזק.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה