מתן שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

01/07/2014 | 10:31 | מאת: aa

שלום. בן 60 . במהלך 3 שנים נותן שתן כל - 3 שעות . מטופל ב - דואדרט ו - טוביאס .לחרונה נותן שתן כל 2 שעות בעיקר בלילה . הדבר גורר כ - 4 שעות שינה בלילה . עצתך ? תודה

שלום רב, אם התרופות שאתה נוטל לא עוזרת- שווה לפנות לאורולוג לך ולעבור בירור מלא - לדברי בדיקת שארית שתן, זרימה וכדומה. לעיתים ניתן לשנות הרגלי שתיה ואכילה- למשל להוריד בקפאין ובשתיה לפני השינה, אבך אם זה לא עוןזר ניתן להוסיף טיפול להטבת הנוקטוריה(קימות בלילה), דבר עם האורולוגיש מקום לשקול ניתוח להסרת הערמונית..

מנהל פורום שלפוחית רגיזה