בעיה של תכיפות שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

10/06/2014 | 01:15 | מאת: יעל

שלום וברכה אני בחורה צעירה. ואני סובלת מאד אני כל הזמן רצה לשרותים גם ביום גם כשאני מחוץ לבית אומנם זה לא הרבה אבל זה מפריע לחיים ..במיוחד בלילה אני מנסה לישון ולא מצלילה ביגלל זה או שאני קמה כל הזמן ביגלל לחץ.פניתי לכמה רופאים ואין דלקת.ולא לוקחים את זה ברצינות.. אני משתגעת מה אפשר כבר לעשות..אי אפשר לחיות ככה..בבקשה עזרה.עצה.מה לעשות..תודה רבה.

שלום רב, יש סיבות רבות לתכיפות ודחיפות במתן השתן וניתן לבדוק זאת בצורה מסודרת, וגם לתת לך טיפול יעיל. רצוי למצוא אורולוג מומחה שעוסק בהפרעות בנשים או בשלפחית רגיזה והוא יכול לעזור לך יש הרבה דברים שניתן לעשות- לשנות הרגלי תזונה ושתיה, להקפיד על התרוקנות טובה, לקבל תרופות שיקלו עליך את הסבל. והכי חשוב: לחץ רק מחמיר את הבעיה ונסי לעשות הכל בכדי להרגע.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה