אשמח לעזרתך

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

27/04/2014 | 22:31 | מאת: רוני

הי מאז הלידות (3 ילדים- הקטנה בת 3) כבר כמה שנים תדירות השתן של היא כל שעה, לפעמים אם אני עסוקה אני מצליחה להתאפק יותר. לא הלכתי לרופא בנושא. (אגב אני שותה בין 4-5 כוסות קפה ביום) חשוב לי לנסות להבין מה יכולות להיות הסיבות לכך? האם אני צריכה ללכת לרופא? האם זה לא נורמלי? ואם אלך לאורולוג (סובלת מפחד מבדיקות!), איזה בדיקות את ממליצה לי לבקש מממנו לעשות? תודה רבה רוני

שלום רוני. בהחלט יכול להיות שמדובר בתסמונת קלה של שלפוחית רגיזה. כל מיני דברים משפיעים על השלפוחית: קור, STRESS, קפאין, דלקות וסתם הרגלי שתיה שאימצת.. אם את מצליחה להתאפק שעתיים זה בסדר גמור. אם התלונות מציקות לך כדאי ללכת להבדק, ראשית לצורך שיחה מקפת על כל הבעיות והתסמינים ובהתאם לזאת ולבדיקות פשוטות כמו בדיקות שתן, דם ואולטראסאונד ניתן להחליט מה הטיפול העדיף עליך. לא כל אחד מיד צריך בדיקות מקיפות או פולשניות..אין לך מה לחשוש מבדיקות. בסופו של דבר את תקבעי מה חזק יותר: הטרדה מהפרעות ההשתנה או הפחד מבדיקות פשוטות..

מנהל פורום שלפוחית רגיזה