בדיקה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

22/04/2014 | 13:44 | מאת: שואלת

האם בדיקת אורופלומטריה מורכבת,אורודינמיקה כוללת בתוכה בדיקת הולכה עצבית (emg)?

שלום רב, ביצוע EMG בבדיקת אורודינמקיה תבוצע רק אם האורולוג ביקש זאת במפורש, ולא בכל מקום נעשית. יש לבדוק זאת מול המכון המבצע את הבדיקה.

23/04/2014 | 09:46 | מאת: המשך השאלה

תודה על תשובתך.מהי אותה בדיקת EMG?היא בודקת את ההולכה העצבית של השופכה?של השלפוחית?ודבר נוסף, אני פשוט מנסה כבר הרבה זמן לברר היכן מבצעים בדיקה זו (האורולוג אכן המליץ לעשות אותה) ולא מצליחה להבין.האורולוג ביקש שבדיקת ה-EMG תהיה יחד עם האורודינמיקה ובכל מקום שביררתי או לא מבינים על מה אני מדברת או שאומרים שבדיקה זו נעשית בנפרד..האם תוכלי להגיד לי באילו בתי חולים/מכונים מבצעים את שתי הבדיקות יחד?

שוב שלום לך, כפי שכבר עניתי- בדיקה ו מבוצעת רק אם הרופא ששלח אותך לבדיקה מבקש זאת מפורשות. כמוכן- זה לא מבוצע בכל מקום ויש לברר זאת במכון בו מבצעת בדיקת אורודינמיקה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה