שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

13/04/2014 | 18:58 | מאת: סיון

שלום רב ד"ר חתומי. אני בת 33, נוטלת את התרופות: 20 מ"ג זיפרקסה, 20 מ"ג סרוקסט ו- 750 מ"ג דפלפט כרונו. מגיל 22 אני סובלת משלפוחית רגיזה; הולכת להתפנות בתכיפות רבה והדבר מפריע לי מאוד בתפקוד היומיומי. רופאת המשפחה טוענת שאין מה לעשות בנידון. מה באמת ניתן לעשות? אני מיואשת. בתודה מראש וחג פסח שמח, סיון.

שלום רב סיוון יכול להיות שחלק מהתלונות שלך הן תופעות לוואי של התרוות שאת נוטלת בחני זאת עם הרופא המטפל שלך- אולי יכול להחליף לך תרופה או לשנות מינון. היות שאת נוטלת טיפולים אלו לתת לך תרופות לטיפול בשלפוחית רגיזה צריך להעשות מאוד בזהירות בשל החשש להחמרת תופעות לוואי.. זה די מתסכל לצערי. מה שחשוב הוא שבנתיים תנסי להמנע מקפאין וגריינים נוספים לשלפוחית כמו אלכוהול, עישון, חריף או שקולד, תשתי מספיק מים. נסי לבצע ביופידבק או פני לרואה משלימה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה