בעיות במערכת השתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

18/03/2014 | 05:55 | מאת: אני

כל החיים סבלתי מבעיות במערכת השתן והייתי משתין הרבה לא מצאו כלום בבדיקות מקיפות יש עוד בעיה שאני צריך לקחת תרופות נוגדות דיכאון וכולם עושות לי הרגשה לא נוחה במערכת השתן כמו דלקת שאי אפשר לחיות עם זה האם יש תרופה שמרגיעה את מערכת השתן שאני ייפטר מתופעת הלוואי המציקה הזו?

שלום רב, תרופות נגד דיכאון משפיעות על השלפוחית וגורמות לתחושת צורך להתרוקנות. כדאי אולי להתייעץ עם הרופא המשפל שלך ולשנות אותן או המינון שלהן. יש תרופות שניתן לתת לך להרגיע את התחושות בשלפוחית אך חובה לבדוק היטב מהן התרופות הקבועות שלך כי השלוב של תרופות אלו עם נוגדי דיכאון צריך להעשות בזהירות כדי להמנע מתופעות לוואי. כדאי לך להבדק אצל אורולוג.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה