תסמונת ic

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

08/03/2014 | 07:48 | מאת: אמיר

לפני כשנה ולאחר 10 שנות סבל של "שלפוחית רגיזה " אובחנתי עם תסמונת ic שלרוב מופיעה אצל נשים ,"זכיתי"להיות בין אותם גברים בודדים עם מחלה ארורה לכל החיים , עברתי את כל הבדיקות כולל ניתוח פולשני לתוך כיס השתן וכולל קטטר למשך 8 ימים . לצערי הרב כלום לא עוזר , לא ניקוי הכיס , ולא עשרות סוגי כדורים למינהם. ההרגשה הנוראית לחיות כל היום והלילה סביב מיקומה של האסלה היא נוראית מגעילה ומתסכלת !

שלום אמיר, אני מבינה את התסכול שלך ואכן אתה צודק, אבחון וטיפול ב IC הוא מהמורכבים בתחום, ולרוב בעיתי הן למטופל והן למטפל. בכל מקרה ממליצה לראות מה כן מקל עליך מבחינת התרופות שניסית, ומה אתה יכול לשנות מבחינת הרגלים של שתיה/תזונה/עישון וכד'. באינטרנט אתה יכול למצוא הרבה חומר עיוני על תזונה ופעילות גופנית להקלה על התסמונת ממנה אתה סובל.ממליצה לך גם לפנות לרפואה משלימה, זה עשוי להקל עליך. אתה צריך לנסות להגיע למצב בו אתה שולט בתסמונת ולא היא בך.

12/03/2014 | 08:02 | מאת: אמיר

בוקר טוב ד"ר שירה , אני לא מעשן , חי בצורה הכי בריאה עברתי ניתוח לא פשוט אצל פרופסור שנפלד ל"ניקוי" כיס השתן אך לצערי כלום לא עוזר !!! התחלתי לחפור בעבר הרחוק למצוא סיבה לתסמונת , האם יש ברפואה מידע מה הגורמים למחלה הארורה ? תודה מראש אמיר

מנהל פורום שלפוחית רגיזה