שלום דר

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

15/11/2013 | 11:25 | מאת: עדנה

הבן שלי ב22 . כל החיים הייתה לו דחיפות ותכיפות במתן שתן אך לא ברמה שפגמה לו באיכות החייים. לפני חודשיים התחיל ללמוד למבחן הפסיכומטרי ומאז התופעה התגברה ובני ניגש לשירותים כל 10 דקות והוא לא מצליח להירדם בלילות בגלל התופעה . לאחר בדיקת שתן של אוסמולליות שיצאה לא תקינה ( האוסמולליות בשתן היה מעט יותר גבוה מהגבול הרצוי העליון) האורולוג רשם לבני כדור טוביאז 8 מג . דר האם זה נורמלי שילד בגיל כזה ישתמש בכדור כזה ? והאם לאחר תקופה מסוימת של טיפול ניתן להפסיק את הטיפול מבלי לגרום לתופעות לוואי ??

שלום רב נשמע שיש לבנך תלונות של שלפוחית רגיזה, שמחמירות בשל לחץ מהבחינות. ראשית כל- להוריד לחץ, להמנע מקפאין ושוקולד ולשתות מים או תה קמומיל שמרגיע. שנית אם זה ממש מפריע כן יכול לנסות את הטיפול התרופתי שהומלץ, אבל ממליצה שיתחיל קודם במינון הנמוך של 4 מג'. אין בעיה להפסיק את הטיפול או לחדשו לפי הצורך.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה