הפרעה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

04/11/2013 | 16:57 | מאת: שרית

שלום , בעלי מתלונן בפניי שקשה לו להשתין אחרי שאנחנו מקיימים יחסים. הוא עשה בדיקת פרוסטטה והערמונית שלו תקינה. זה קורה לו משהו כמו שעה-שעתיים אחרי קיום היחסים ואז פוחת בהדרגה. למה זה קורה לו ? ואיך אפשר לעזור לו?

שלום רב, יכול להיות שבעקבות המגע המיני יש רגישות באיזור וזו הסיבה לתופעות. לעיתים יש דלקת שלא ניתן לראותה בבדיקות. אם אין לו בעיות בקיבה או בכליות יכול אולי לנסות נורופן לפני המגע המיני (להוריד תגובה דלקתית). יכול לנסות גם טיפול צמחי בשם "פרמיקסון"- תרופת מרשם, לקבל מהאורולוג המטפל.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה