הרגשת רטיבות לאורך הרגל

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

03/09/2013 | 10:55 | מאת: דני

אני רוצא לדעת למה אני מרגיש רטיבות לאורך הרגל כאילו יש בריחת שתן אני סובל מבעיות גב האם יש בעיה אורולוגית או נאורולוגית

שלום לך דני, לפי מה שאתה מציין כאן איני יכולה להבין מה הבעיה שלך. האם מיששת רטיבות באזור הרגל?האם יש רטיבות במכנסיים? האם את מאבד שתן? האם יש לך תחושת נימול או ירידה בתחושה בגפיים תחתונות? לא ברור לי. להזכירך כאן זהו פורום אינטרנטי בלבד הנותן מידע כלללי ןאינו תחליף לבדיקה מסודרת. גם אם מדובר רק בתחושה ללא רטיבות אמיתית עליך לפנות לבדיקה אצל רופא והוא יוכל להחליט האם מדובר בבעיה נוירולוגית או אחרת.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה