כדור טוביאז

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

25/08/2013 | 15:20 | מאת: אנונימי

היי אני בת 21 יש לי בעיה בדחיפות בשתן כבר מאז שאני קטנה כול פעם אני רצה לשירותים וגם באמצע הלילה אני קמה לשירותים הרופא אורודינמי המליץ לי לקחת כדור טוביאז אחד ביום אבל מאז שאני לוקחת אותו אני סובלת מכאבי בטן, בבטן התחתונה כואב לי אפילו שאני זזה לפעמים אני רואה קצת מטושטש ולפעמים קשה לי קצת לנשום אם אני מתאמצת מעט מה עליי לעשות?

Aלום לך. ממליצה להפסיק מיד את הטיפול בתרופה ולפנות לאורולוג המטפל וליידע אותו על כך, והוא ישקול ויראה אולי את יכולה לקבל טיפול בתרופה אחרת.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה