וסיקר

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

05/08/2013 | 08:56 | מאת: אריק

היי בהמשך לתשובתך למתי לקחת וסיקר. את הטוביאס לקחתי 5 שעות לפני השינה כך אמר לי הרוקח כי רק אז משפיע. אני לא סובל מנוקטוריה. אלא מתכיפות שמקשה על כניסתי לשינה. אני הולך לישון ב22:00. את הטוביאס הונחיתי לקחת 5 שעות לפני השינה . אם ככה תשובתך היא שונה? תודה

שוב שלום לך, טוביאס נספג באופן מהיר מאוד ואינו עובר פירוק בכבד ולכן יעיל יחסית. בכל מקרה ריכוז מקסימאלי של התרופה בפלזמה מושג תוך 5 שעות.אין התייחסות לשעה ספציפית ביממה. כך גם עם וסיקייר- אין התייחסות לזמן הנטילה, ניתן לקחת עם או בלי מזון. זמני נטילת תרופות אינם מדע מדוייק. נסה לפי המלצת הרוקח. אם זה לא עוזר, נסה קרוב יותר למועד השינה- ותראה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה