אי נוחות בבטן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

08/07/2013 | 10:31 | מאת: יוליה

שלום דר' כבר תקופה של 4 שבועות יש לי אי נוחות בבטן תחתונה. זה מתבטא בהרגשה שהשלפוחית מלאה ושכל הזמן אני צריכה לעשות פיפי וכשאני עושה יוצא קצת. בסוף יציאת הפיפי יש לי מין צריבה פנימית כאילו השריר הסוגר של שלפוחית השתן ממש מתכווץ וזה ממשיך כחצי דקה אחרי הטלת השתן.לפני יומיים אני לא ישנתי חצי לילה בגלל התחושה ,הרגשתי כל הזמן שהשלפוחית מלאה וזה צרב לי בבטן וכשתי פיפי יצאו לי טיפות. הייתי כבר אצל רופא משפחה ועשיתי שתן כללי שיצא תקין לגמרי פרט לWBC שיצא 25. תרבית יצאה שלילית. אני בת 26.זה מאוד מציק לי.מה זה יכול להיות ומה עליי לעשות? תודה.

שלום יוליה. למרות שלא צמח חידיק עדיין יכול להיות שיש לך דלקת. ממליצה לך לפנות לרופא ולנסות טיפול אנטיביוטי לשבוע, ולהתחיל ליטול קבוע ויטמין C. ממליצה לך לבצע בדיקת שתן למחלות מין ולבצע אולטראסאונד לשלול בעיה אחרת במערכת השתן.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה