שלפוחית רגיזה מאוד

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

13/05/2013 | 12:42 | מאת: לירז

שלום, אני בת 24, בגיל 19 התחלתי להרגיש את הדחיפות והתכיפות לשירותים, ולאחר בדיקת אולטרסאונד הבינו שיש לי שלפוחית עם קיבולת מאוד קטנה. אורולוג מומחה אמר לי שאין מה לעשות ועליי לחיות ככה. לצערי אני לא באמת חיה- קמה בלילות מספר פעמים, במהלך היום נצמדת לכל מקום שיש בו שירותים, נסיעות ארוכות זה סיוט בשבילי. בשבועות האחרונות זה כבר ממש החמיר ואני כבר לא ישנה בלילה, אני קמה בערך כל חצי שעה, כך גם לגבי שנת צהריים. במהלך היום אני הולכת לפחות 12 פעם ביום, עשיתי טבלה. אני ממש חסרת אונים ובמצוקה. מה עליי לעשות ולמי לפנות???

שלום רב, ראשית להחליף אורולוג. בכל קופות יש אורולוגים שעוסקים ספציפית בשלפוחית רגיזה ובבעיות אורולוגיות בנשים. שנית היום יש אופציות טיפוליות שונות ורבות שנית לפחות לנסות: אפשר לתת לך טיפול תרופתי שיקל עליך את התלונות, לפנות לטיפול בביופידבק, לשנות הרגלי שתיה ואכילה, ללמוד להתרוקן בצורה תקינה ועוד ועוד. את את בכללית או מכבי- בראש הפורום תוכלי למצא פרטים על מרפאותי. אם את בקופות האחרות חפשי אורולוג מומלץ בתחום זה. בלי קשר ברוב בתי החולים הגדולים בארץ יש מרפאות ייעודיות לאורולוגית נשים או אורו-גניקולוגיה בהן אפשר להתייעץ.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה