שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

15/04/2013 | 09:24 | מאת: שירה

אני בת 62 10 שנים ללא מחזור סובלת מסכרת סוג 1 ולוקחת אינסולין ליפיטור אלטרוקסים ו3 כדורים ללחץ דם שמיתחלקים בבוקר ובערב כסימתי לקבל היה לי יובש של שנים בשנה וחצי האחרונים כל פעם שאני מטילה שתן יש לי רטיבות בניגוב אני מרגישה אותה זה כמו בצעירותי והרטיבות קורת גם אחרי שאני לוחצת לעשית צרכים בניגוב רואים כמו הפרשה לבנה אבל לא ניראה בדיוק הפרשה שאלה 2 שוב בחצי שנה אחרונה השתן שלי יוצא מידי בוקר לפחות עד שעות הצהרים ממש צהוב למרות שאני שותה 3ליטר מים אינני מבינה למה לפני שזה התחיל ליקרות בניגוב הצבע היה לבן תמיד עכשים הוא צהוב אחרי כמה ימים זה חולף וחוזר חלילה הייתי בבדיקה גנקולוגית והכל תקין מה דעתך

שלום לך, אנא פני לבדיקה אצל הגניקולוג וגם שלחי בדיקות שתן, אולי מדובר בדלקת. אם יש לך איבוד שתן ניתן לטפל בתרופות או לבדוק אם אין צורך בניתוח.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה