דטרוסיטול

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

23/03/2013 | 03:33 | מאת: ?

אינני יודעת אם יש לי שלפוחית רגיזה או שזאת איזו שהיא בעיה אחרת. קשה לי מאד להתאפק לשירותים זה כרוך בזה שאני מתעוררת מספר פעמים בלילה לשירותים וכמו כן אני צריכה להתפנות מלא במשך היום גם אם אני לא שותה הרבה. הגניקולוג שלי נתן לי לקחת את הכדורים דטרוסיטול האם כדאי לי להתחיל להשתמש בכדורים או שאת ממליצה לי לעבור בדיקות מסוימות לפני כן? ומה נראה לך שהבעיה?

שלום רב, אם את סובלת מכתיפות יומית, דחיפות (קושי בהתאפקות) ונוקטוריה ( קימות בלילה להתרוקן)- בהחלט יכול להיות שמדובר בשלפוחית רגיזה אבל לא רק. אם לא עברת שום בדיקה הדבר הראשון שיש לעשות זה בדיקת שתן לשלול דלקת. אפשר גם לעבור אולטראסאונד דרכי שתן כדי לראות שאין לך שארית לאחר התרוקנות. דטרוסיטול היא תרופה טובה ועוזרת לתסמינים שאת סובלת מהם ואם כל הבדקיות תקינות לא רואה סיבה למה לא לנסות אותה, כל עוד אין לך בעיות בכבד או גלאוקומה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה