באיזה כיוון אני?

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

18/02/2013 | 19:21 | מאת: יאיר

שלום וברכה. מזה מספר ימים אני סובל ממה שנראה לי כשלפוחית רגישה, בחלק משעות היום (שתן כל שעה-שעתיים, ותחושת אי נוחות באיבר המין), אבל ללא הפרעה בלילה, ללא תחושת צריבה בעת מתן השתן וללא הפרשות. באיזה כיוון אני? לאיזה רופא אני צריך ללכת?

18/02/2013 | 19:23 | מאת: יאיר

ושכחתי לציין - בן 50, בריא בדרך כלל

שלום יאיר, זה לא בהכרח שלפוחית רגישה אבל אתה בפורום הנכון ממליצה לך לשלוח בדיקות שתן לשלול דלקת, ולעבור גם בירור בסיסי להפרעות השתנה בשל הגדלת הערמונית, כבן 50 אתה בדיוק בגיל שמתחילות בעיות אלו. הבדיקות המומלצות הן תפקודי כליות, שתן וPSA, ואולי גם אולטראסאונד של דרכי השתן גש לבדיקה אצל אורולוג והוא יוכל להתאים לך טיפול. בנתיים תמנע מקפאין לצורותיו השונות, ותקפיד על שתיה מספקת של מים.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה