שלפוחית רגיזה אצל נשים

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

11/02/2013 | 23:19 | מאת: אילנית

בתי בת 25 סובלת משלפוחית רגיזה מטופלת בתרופות..עברה ניתוח שלא הצליח.בתי מאוד סובלת מיזה, יש ימים שהיא לא יכולה לתפקד היא סובלת מכאבים מאוד חזקים,פעמיים עשו לה קטטר בגלל שלא יצא לה השתן,במחזור היא סובלת מכאבים מאוד חזקים, להרגעת הכאבים היא לוקחת טרמדקס, הרופא המליץ לה לעשות הזרקה של בוטקס ומה שהבנתי שזה עוזר רק לחצי שנה..שאלתי היא האם יש ניתוח או טיפול שיאפשר לבתי איכות חיים טובה יותר מהסבל שהיא עוברת?זה בלתי אפשרי לשאר כך.

שלום לך, אני ממליצה לכם למצואאורולוג מומחה שעוזק בתסמונת שלפוחית רגישה, INTERSTITIAL CYSTITIS וכדומה- יש צורך לבדוק ממה בדיוק בתך סובלת כי את מתארת תסמינים שונים ורבים, ועל סמך הנ"ל יוחלט מה הטיפול היעיל. יש מרפאות טובות בבי"ח אסף הרופא, תה"ש ובירושלים. תמיד אפשר גם להעזר ברפואה משלימה

מנהל פורום שלפוחית רגיזה