שאלה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

15/01/2013 | 20:51 | מאת: דרוזי

בחודש ינואר בשנת 2010 התאשפזתי בבית חולים נהריה במחלקת אורולוגיה .הייה לי אבן בשק שתן . הרופאים נתנו לי תרופת "רווטינקס" זה הייה הלילה הראשון שלי. שקמתי בבוקר הייה לי הרטבה לילית בלי להרגיש ומאז אני מרטיב בלילות כל הזמן . אני משתמש קטטר כל 6 שעות . השאלה שלי היא יכול להיות שהבעייה של ההרטבה לילית נגרמה מהתרופה???

שלום רב, האם לא עברת בירור לבעיה שאתה מתאר מאז שנת 2010? קשה לי לענות לך כי חסרים הרבה פרטים. אם אתה מצנתר את עצמך זה אומר שיש לך בעיה בשלפוחית, ואולי זו הסיבה שנוצרה שם אבן. אני מקווה שכבר טיפלו באבן זו. רווטינקס היא תרופה צמחית ואין חובה להמשיך עמה- אתה פשוט יכול להפסיק ולראות אם ההרטבות חלפו. אם לא, סימן שאין קשר לתרופה ואולי אתה לא מצנתר נכון או שיש איזו דלקת או החמרה אחרת ולכן מאוד חשוב שתקבע תור למעקב אורולוגי מסודר.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה