שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

07/01/2013 | 17:53 | מאת: דניאל

שלום לך ד"ר שירה אני בן 31 וחצי מזה כ 10 שנים מתמודד עם הפרעת חרדה ניסיתי מגוון של טיפולים גם תרופתיים גם התנהגותיים ועוד הבעיה של הטלת שתן יותר מהרגיל התחילה כשנה אחרי שהתחילו ההתקפי חרדה יש לציין כי נטלתי במשך השנים מגוון תרופות מהמשפחה של נוגדי החרדה עברתי את כול הבדיקות אבל עדיין אני משתין כול חצי שעה שעה יש לילות שאני יושן 7 שעות ללא קימה ויש לילות שאני קם פעם אחת הייתי אצל אורולוג והוא טוען שזה נובע מהחרדה ודפוסי התנהגות , הבעיה מאוד מאוד ציקה ומגבילה אותי במהלך היום יש לציין שאני מתרוקן כול פעם קצת ולא שתן מלא בבקשה תעזרי לי

שלום דניאל נשמע שאתה צריך באמת למצוא דרכים לטפל בחרדה שלך. חשוב להיות בקשר עם פסיכיאטר או פסיכולוג. כדאי להמנע משתית קפאין לסוגיו להמנע מאכילת שולוקד וחריף, להמנע מאלכוהול. להקפיד על שתית מים מוגברת, התרוקנות יזומה ואולי גם תרופות להרגעת השלפוחית- פנה לאורולוג לקבלת מרשם. כדאי גם לשקול טיפול דרך רפואה משלימה כולל דיקור סיני וביופידבק.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה