Interstitial Systitis

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

23/12/2012 | 00:42 | מאת: דבורה

שלום רב, שמי דבורה ואני סובלת מתופעה זו בעת צריכת קופאין. לאחר שהוצאתי את הקופאין מחיי נעלמה התופאה הכואבת הזו. נמסר לי שתיתכן ספיגה של חומרים דרך העור (ואז למחזור הדם) שגם יוכלו לעורר את הבעיה. שאלתי - האם קרם עיניים קוסמטי (נגד קמטים) המכיל קפאין עלול לעורר תגובה בשלפוחית השתן? תודה מראש על העזרה.

שלום דבורה. זה ממש לו INTERSTITIAL CYSTITIS אם קפאין גרם לך תופעות של דחיפות וכאבים מומלץ להמנע איני יודעת מהי כמות הקפאין בקרם המדובר. את יכולה לנסות: מציק? תפסיקי. לא מפריע?- תשתמשי.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה