זרמים חשמליים בצינור השופכה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

08/10/2012 | 22:12 | מאת: סיון

דר שלום, בת 54 - אתמול הרגשתי "פעילות חשמלית" באיזור צינור השופכה. מין כמה שניות של זרם והפסקה שוב זרם והפסקה - כך חמש פעמים ואז זה נפסק. מאז יש תחושה כמו של דלקת באיזור (בתוך הצינור), אני הולכת בערך כל שעה וחצי לשירותים ומרגישה את זה כל הזמן, אבל אין צריבה בזמן או אחרי מתן שתן. זה קרה לי לפני שנה באותה צורה וסבלתי 6 חודשים מאותם סימפטומים עד שזה נעלם (עשו לי בדיקות שתן, סי טי ולא מצאו כלום). האם נתקלת בתופעה דומה? כמו מה זה נשמע? תודה רבה

שלום סיוון כל אחד מתאר אחרת תחושות של כאב. לפי מה שאת מתארת זה בהחלט יכול להתאים לדלקת, ולעיתים קשה לזהות חיידק.אולי בכל זאת שווה לך לקבל טיפםול אנטיביוטי. להקלה ניתן לבצע גם אמבטיות ישיבה עם תה קמומיל. מקורות לתחושת "זרם" יכולות להיות גם עצבי- אולי מבעיה בחוליות עמוד השדרה? אולי חבלה לאיזור?- אם זה לא חולף כדאי להבדק גופנית אצל אורולוג, גניקולוג ואולי גם נוירולוג.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה