תכיפות במתן שטן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

06/08/2012 | 20:36 | מאת: לנוסיק

שלום רב,קודם כל תודה רבה לך על התייחסותך המהירה.רופא אורולוג נתן לי לנסות את טוביאס וזה לא עזר לי כלל.אני שותה בערך 1.5-2 ליטר נוזלים ביום-1.5 מיים ועוד 2 כוסות של תה ירוק.לא סובלת מעודף משקל.בלילה לא שותה בכלל-משתדלת לא לשתות בערבים בכלל.בעבר התבקשתי לרשום כמה פעמים אני מתרוקנת במיימה-יש ימים שהגעתי ל-31 פעמים בתוך 24 שעות.אורולוג לא רואה בעיה מבחינתו-עשיתי בדיקות של שלפוחית-יצא תקין.למי אני יכולה לפנות?מה עליילעשות?תודה רבה מראש!

שלום שוב, אולי תנסי להוריד בכמויות השתיה, ולהקפיד על התרוקנות ע"פ שעון,כלומר לנסות להתאפק עד שעה בין ההתרוקנויות. זה הרבה פעמים בסופו של דבר התנהגותי ולא בגלל בעיה כלשהי. יכול להיות גם ששווה לחזור לטיפול תרופתי יומי ממושך (זה לא תמיד עוזר בשבוע הראשון אלא לוקח יותר זמן..)

מנהל פורום שלפוחית רגיזה