בדיקות לפני ריטלין

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

16/01/2012 | 20:16 | מאת: ליאת

אלו בדיקות יש לעשות לפני מתן ריטלין לילד בן 6 ? האם אפשר ליטול את הכדור עם מעדן? קורנפלקס עם חלב? או שצריך עם סנדוויץ?

ליאת שלום, למעשה, אצל ילד או נער בריא, הבדיקה הנדרשת היחידה לפני מתן Ritalin הינה בדיקה גופנית, כולל גובה ומשקל. למרות זאת, מסיבות היסטוריות ולעתים גם מכסת"ח, רוב הרופאים מבקשים בדיקות נוספות כמו ספירת דם, אלקטרוליטים, תפקודי כבד, תפקודי כליה, תפקודי בלוטת התריס, דופק, לחץ-דם ותרשים אק"ג. את התרופה אפשר לתת עם כל מאכל (אולי חוץ מאלכוהול). בתאבון, ד"ר ברנע ארז

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים