טיפול אם zoom

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

11/09/2014 | 12:32 | מאת: ריבקה לוי

מדובר אל מתבגר ש סובל ממניה דפרזיה וגם באובססיב קומפולס דיזורדר.הוא מטופל ב כדורי ליטיאום .השאלה אם אפשר להוסיף לא תוסף תזונה זום לבעיה של הפרעת קשב.תודה

גב' לוי שלום, לפי תאורך, בנך לוקה במספר הפרעות - הפרעת מצב-רוח דו-קוטבית (או מאניה-דיפרסיה בשמה הישן), הפרעה טורדנית כפייתית (OCD) והפרעת קשב ורכוז. הוא מטופל תרופתית ב-Lithium. שלוב זה של בעיות הנו מורכב, וגם אבחנה של הפרעת קשב ורכוז בממקרה זה אינה פשוטה. כיון שבנך נמצא במעקב פסיכיאטרי, נכון, בראש ובראשונה, להוועץ בפסיכיאטר המטפל בו. אני איני רואה בעיה בהוספת טפול ב-Zoom, אך איני מכיר מספיק את מצבו של בנך ועברו, ולכן חשוב מאד, לפני כל תוספת של תרופה או תוסף מזון, להוועץ בפסיכיאטר המטפל. שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים