ספורט לקשב וריכוז

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

30/07/2014 | 20:52 | מאת: דניאל

לכבוד הד"ר שלום רב אני בן 18 וסובל מקשב וריכוז אבל אני לא הימפראקטיבי ורציתי לשאול על איזה ספורט הייתה ממליץ לי?? ואיזה עוד דרכים יש לך להציע לי להתמודד עם הבעיה בתודה מראש דניאל

דניאל שלום, אין סוג ספורט מסויים בנבדק לעומק ונמצא יעיל בהפרעת קשב ורכוז. למרות זאת, שתי קבוצות של פעילויות גופניות עשויות להועיל: 1. פעילות גופנית ארובית (הליכה, ריצה, שחיה, רכיבה על אופניים וכו'), שנמצא שמביאה לרגיעה, שפור במצב הרוח, וככל הנראה גם שפור ברכוז. 2. אומנויות לחימה (ג'ודו, קראטה וכו'), המשלבים אלמנטים של רכוז ומשמעת. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים