התנהגות מוזרה של ילד

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

13/04/2014 | 10:47 | מאת: אורה

שלון! הילד שלי סובל מ-ADHD , בנתיים טיפול תרופתי לא עוזר. בנוסך לבעיות עם לימודים והיפראקטיביות מורה אומרת שהוא לעיתים מדבר בלי קשר בקבוצה קטנה שהוא עובד בשעות שילוב. אומר משפטים מוזרים. מנסה להצחיק גם במהלך השעיור. האם זה מאפיין ילדים הסובלים מ-ADHD או שזה בעיה אחרת. בתודה וחג שמח

אורה שלום, לא ברור לי מהי "התנהגות מוזרה" או "משפטים מוזרים". לעומת זאת, נסיון להצחיק את החברים לכתה, ונסיון להיות ליצן הכתה אופייני לילדים הלוקים בהפרעת קשב ורכוז. שני הסברים אפשריים לכך הם: 1) הילד אינו מרוכז, ומחפש ענין ; 2) הילד מתקשה בלמודים, ומנסה להראות את כשוריו בתחום אחר. אני מציע להמשיך ולנסות למצוא טפול תרופתי שיעזור, וכן להמשיך בטפולים אחרים, כמו הוראה מתקנת, הדרכת הורים וכו'. חג שמח, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים