תוצאות איבחון פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

30/03/2014 | 16:27 | מאת: אורית

שלום! בן שלי לומד בכיתה ב. הוא סובל מ-ADHD ובנתיים לא מטופל תרופטי. עשינו לו איבחון דידאקטי ופסיכולוגי והממצאים מאוד נמוכים:ציון מילולי 83, ציון ביצועי 70, ציון כללי 74, תפקוד נמוך במשימות זיכרון פעיל, תפיסה צורנית לקויה, דיכרון חזותי נמוך. השאלה שלי האם יעזור טיפול תרופתי

אורית שלום, טפול תרופתי עוזר לרוב הילדים הלוקים בהפרעת קשב ורכוז, ללא קשר לתוצאות האבחון הפסיכודידקטי. יתרה מכך, יתכן ותוצאות האבחון הפסיכודידקטי מושפעות מהפרעת הקשב והרכוז. אם אובחנה הפרעת קשב ורכוז, כלומר אם יש מצוקה או הפרעה בתפקוד, יש צורך בטפול. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים