הבן שלי בדיכאון ומסרב ללכת לטיפול.

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

25/12/2013 | 12:50 | מאת: רננה

בן 29 נוטל ריספרדל 1מ"ג, לפני שנה אובחן ע"י רופאה כביפולרי, (גם השתמש בסם כימי "נייס גיא"), לפני חצי שנה הסתבךונשלח להסתכלות באברבאנל, ושם אובחן כסובל מהפרעת אישיות גבולית. פסיכיטר נתן לו רספרדל 1 מ"ג, נוטל את הכדור 4 חודשים, הוא בבית במצב של דיכאון, מיום ליום מחמיר, תיאבון מוגבר עליה במשקל גדולה. מסרב לפגוש רופא מסרב לערוך בדיקות הדם, ובכלל מסרב שאחשוף שיש לו, אני חיה לבד ועכשיו איתו, חסרת אונים דואגת לו מאד, וחרדה לו, יש התקף זעם לעיתים כשאני מספרת למישהו עליו. איך לנתב איש בן 29 ללכת לטיפול, ובכלל למודעות עצמית. תודה על תשומת הלב אשמח לשמוע עצה. תודה רננה

רננה שלום, את מתארת מצב קשה, אך שאלתך אינה מתאימה לפורום זה - היא אינה עוסרקת בילדים או בהפרעת קשב ורכוז. אני ממליץ לך להוועץ ברופא המשפחה של בנך. בהצלחה, ד"ר ברנע ארז.

02/01/2014 | 23:59 | מאת: לא מומחית

נשמע שבנך עבר שנה קשה במיוחד. כאמור, אני לא מומחית אלא סטודנטית בתהליך הכשרה לפסיכולוגיה ומבוגרת במעט מבנך. זה לא הפורום המתאים, כמצוין מעלה, אך אם את מעוניינת, באישור בנך כמובן, אשמח ליצור איתו קשר בפייסבוק. לא כמטפלת, סתם כדי לצ'וטט, להקשיב ואם ירצה עזרה, אדע לאן להפנות אותו. את מוזמנת להשאיר פרטים ליצירת קשר. כל טוב. חן

03/01/2014 | 18:13 | מאת: רננה

אין לי מושג איך להשאיר פרטים. המון תודה לתשומת הלב. רננה

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים