אדרל

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

31/10/2013 | 07:43 | מאת: הדס

בדכ אני לא משתמשת בפורומים אבל אני מרגישה חובה לשתף את כל ההורים שלא יודעים שיש חלופה לריטאלין . כדור אדרל שלא נמצא בסל הבריאות אבל זה לא בעיה לקנות אותו ביבוא .30 כדורים במינון 20 עולים כ 439 שח זה כדור פלא ללא תופעות לואי בכל אופן אצל הילדים שלי . אצלי הילדים סבלו מאוד מהריטאלין שגרם להם לחוסר תיאבון ולמצב רוח ירוד . הראיון באדרל קודם כל זה חומר אחר, שנית נותנים חצי מינון מהריטאלין ואז כבר התופעות לואי פחותות הילדים חוזרים מביס ואוכלים ארוחת צהריים !! המורות מתמוגגות מהשינוי . יש להשיג גם בשחרור מושהה . אפשר גם לחצות את הכדור למי שצריך מינון נמוך יותר והעלות היא חצי . למי שיש ביטוח פרטי לא של קופח יקבל החזר של בערך 200 שח בקיצור בשבילנו זה כדור פלא . אשמח לענות על שאלות

הדס שלום, אני שמח שהתרופה Adderall מועילה לילדייך, אך מכאן ועד כדורי פלא, המרחק גדול. לצערי, אין כדורי פלא. לפחות לא בידי. יש ילדים שלהם טפול ב-Adderall הוא טוב יותר, ואילו אחרים מסתדרים דוקא טוב יותר עם Ritalin/Concerta. יש גם כאלו שאינם מסתדרים עם שתי התרופות. מעבר לכך, השקול הכלכלי הוא שקול חשוב במשפחות רבות. רופאים המטפלים בהפרעת קשב ורכוז מכירים תרופה זו, וכן תרופות רבות אחרות, ומשקללים את היתרונות והחסרונות של התרופה עליה הם ממליצים. שבוע טוב, ד"ר ברנע.

21/11/2013 | 11:57 | מאת: יעל

שלום הדס, אם את עדיין פעילה בפורום, אשמח לשמוע אם לבנך היה עבר של חרדה. לבני (בן 7) יש תופעה של חרדה בעברו והריטלין גרם להגברת החרדה. אני שואלת כדי להבין אם האדרל לא מגביר חרדה שהיתה קיימת בעבר.

12/12/2013 | 19:15 | מאת: חנה

שלום שמי חנה, בני מקבל אדארל ל12 שעות במחיר של 1360 שח לחודש.. אדארל לא פוגע ברגשי לכן לא מגביר חרדות.. אבל !!!! תרופת פלא לא הייתי אומרת...לאחר כחודשים וחצי באדארל שלא כל כך עשה את העבודה הרופאה המליצה על ויונס שאותו אקבל בעוד שבוע. היגעתי למסקנה שכל ילד מגיב אחרת ולוקח זמן להגיע לכדור והמינון הנכון.. יש להתייעץ אך ורק עם רופאים...

28/02/2014 | 21:12 | מאת: שלומי דותן

אני סובל מבעיות קשב וריכוז מאז שהייתי קטן וגם כיום אני מרגיש עצבני כתוצאה מתסכולים רבים וגם כתוצאה מחוסר הבנה ומחסור בקליטה אני גולש מדבר לדבר וכשאני מדבר עם אנשים אני חולמני וחושב על אות והדבר במקום להמשיך הלאה ולשים את אותה מחשבה בצד ולחכות עד שאני אפנה אליה בחזרה ואני סובל קצת מחררדות ולא מצליח להתרכז בספרים רק בטלויזיה אבחנו אותי כהיפרקינאטי.אני רוצה לדעת מה ההליך כדי לקבל כדורי אדרל או daytranaa והאם לפי מה שאני אומר לך יאשרו לי את זה?

24/08/2014 | 14:05 | מאת: לילי

בתי לקחה רטלין ומאחר וסבלה מתופעות לוואי עברה לקונצרטה וגם מכדור זה סבלה מתופעות לוואי ואינה מוכנה יותר לקחת ולכן אני מחפשת רופאה מומחה שממליץ על האדרל המשאב הכספי הוא לא אישו בנושא הזה לכן אשמח לקבל כתובת של רופא מומחה למייל הפרטי תודה

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים