הפרעת קשב, טיפול ב LA30 בשילוב רספאודאל

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

10/06/2013 | 06:30 | מאת: דיקלה

שלום רב, תודה מראש על תשובתך. ילד בן 8 , עם היפר אקטביות וקשב וריכוז, מטופל לאחרונה ב LA30. ילד מאוד נבון עם ציונים גבוהים מאוד, יש קושי חברתי עצום, קריאת נורמות חברתיות, לאחרונה גם אלימות. יש קשיים בבית הספר מהבחינה החברתית,והאלימות. פנינו לפסיכאטר ילדים, לקבלת יעוץ נוסף, הוא המלית על 0.3 מ"ג רספאודל בשילוב ה LA30. אני מלאת חששות, התרופה מפחידה אותי, הבעתי את חששותי גם בפניו.\אשמח להארות/ הערות על הטיפול התרופתי הזה, תודה מראש- דיקלה.

דקלה שלום, Risperdal (המוכרת גם בשם Rispond), היא תרופה המותווית לטפול בבעיות התנהגות (יש גם התויות אחרות), ורוב הילדים ובני הנוער המטופלים בתרופה זו מטופלים בה עקב הפרעות התנהגות. את מתארת בעיות התנהגות אצל בנך, ולכן המלצתו של הפסיכיאטר הגיונית וראויה. השלוב של Risperdal ו-Ritalin הנו שלוב מקובל. יום טוב, ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים