קשב וריכוז לילדה בת 12

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

17/02/2012 | 17:48 | מאת: א

לביתי בת ה-12 קיימת בעית קשב וריכוז לפי אבחון דידקטי. מה הדרך הנכונה להמשך אבחון ומתן טיפול- פסכיאטר או נוירולוג ילדים?

א שלום, אבחון דידקטי אינו מאבחן הפרעת קשב ורכוז, כשם שאבחון של הפרעת קשב ורכוז אינו מאבחן לקויות למידה. באבחון דידקטי יכול המאבחן להתרשם מקיומה של הפרעת קשב ורכוז, ואז יש להפנות לאבחון של קשב ורכוז. אבחון קשב ורכוז אצל ילדים מתבצע ע"י פסיכיאטר ילדים ונוער, נוירולוג ילדים או רופא ילדים שהוכשר לכך (נקרא גם "רופא קשב"). מומלץ לפנות לאחד מהם, להמשך אבחון. יום טוב וד"ש בשב"כ. ד"ר ברנע ארז.

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים