ריטלין ללא גלוטן

דיון מתוך פורום  הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים

20/01/2016 | 08:12 | מאת: gilashosana@

האים ריטלין בשם Ritalin LA10mg modified-Release capsueles הוא ללא גלוטן ב100% אשמח לקבל תשובה עוד היום

gilashosana@ שלום, ככל הנראה Ritalin-LA (בכל המנוים) היא תרופה ללא גלוטן. אני כותב "ככל הנראה", כיון שההגדרה המדוייקת היא: manufacturer doesn’t knowingly add gluten however since they don’t do any final testing they won’t guarantee it to be GF but it is very unlikely that it is contaminated with gluten שבוע טוב, ד"ר ברנע ארז.

03/04/2016 | 00:04 | מאת: אלי

תודה ד"ר והאם זה כשר לפסח האם אפשר לסמוך על ה"ככל הנראה" ולקחתת בפסח? תודה!!

מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז בקרב ילדים