מזרקה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

05/12/2011 | 08:07 | מאת: ערן

בוקר טוב, יש לי בעיה בשתן. קודם כל בכל פעם כמעט שאני משתין, אין לי שליטה על הפיפי. הוא לרוב מתפזר לכל מיני כיוונים עד שמתיישר לאחר כמה שניות, או לפעמים הולך בקשת למעלה, עד שחוזר לדרך הישר... כאילו כמו קולר שתקוע בו קיסם? בערך ככה... בנוסף יש לי גם כמו גירוד שורף כזה אחרי כל פעם שאני מטיל מימיי... ולפעמים גם סתם ככה...! 1. ממה נובע? 2. מה אפשרויות הטיפול? 3. ואיך אפשר להגיד דבר כזה לרופא פנים אל פנים?

05/12/2011 | 08:41 | מאת:

לערן בוקר טוב. ראשית, כמו שאזרת אומץ וכתבת על כך, תוכל לספר זאת גם לרופא. שנית, הפורום מיועד רק לנשים, ולבעיות של גברים יש לפנות לאורולוג.