א. קולי

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

04/12/2011 | 20:57 | מאת: dina glezer

תודה על תשובתך המהירה!! ביקרנו אצל מומחה במחלות זיהומיות ולא מצא פיתרון רק טען שעדיף לקחת אנטיביוטיקה רק בזמן הדלקת ולא כטיפול מונע... ביקרנו גם אצל נטורופט שהמליץ על כדורים uva ursi זה לא מזיק לקחת כל כך הרבה אנטיביוטיקה? אתה מכיר את הכדורים האלה uva ursi? תודה שוב דינה

10/12/2011 | 16:38 | מאת:

אני בכל זאת ממליץ על טיפול אנטיביוטי מניעתי. איני מכיר את הטיפול של הנטורופת.