חשד לצניחת רחם

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

08/01/2016 | 10:54 | מאת: מירי

בת 38, לפני שבועיים חליתי ובעקבות כך היו לי התקפי שיעול קשים וממושכים, שלאחריהם לעיתים חוויתי דימום וגינלי קל וכאבים באיזור בטן תחתונה. התקפי השיעול עדיין נמשכים אך פחות נוראיים וגם הדימום הוגינלי מגיע רק כל כמה ימים ולא מספר פעמים ביום. בנוסף- בימים האחרונים אני מרגישה מעין גוש בתוך הנרתיק, ואי נוחות בכל איזור הגוף התחתון, גם בזמן קיום יחסי מין. אני ממש מודאגת, אין תור בחודש הקרוב לרופאת הנשים שלי. האם אני יכולה לקבוע תור ישירות לאורגינקולוג

08/01/2016 | 11:17 | מאת:

בשמחה טלפון: 054-3423552