צניחת אברי אגן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

27/10/2015 | 12:35 | מאת: נועה

לפני 3 שבועות עברתי ניתוח לתיקון צניחת אברי אגן(רשת), איזה סוג של פעילות ספורטיבית אני אוכל לעשות וכמה זמן אחרי הניתוח? האם אוכל לרקוד ריקודי עם?

27/10/2015 | 17:46 | מאת:

מומלץ ב6-8 שבועות לאחר הניתוח להמנע מפעילות גוםנית מאומצת והרמת משאות וקיום יחסי מין. וכן לא רישוי עם . בהמשך יש לחזור לפעילות השגרתית. לפי המלצת הרופא המנתח שלך שתהיי אצלו לביקורת השיגרתית לאחר ניתוח