כאבים בואגינה בהריון

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

05/05/2015 | 19:34 | מאת: טל

שלום רב, אני בשבוע 24 להריון ולפני יותר משבוע התחילו כאבים פנימיים באזור הואגינה אשר מקשים מאוד בהליכה, בקימה משכיבה לישיבה ואף בלילה בהחלפת צד שינה. נבדקתי במרכז לבריאות האישה והרופא אבחן פטריה בנרתיק, קיבלתי 3 נרות ומשחה ל4 ימים. עברו כבר 4 ימים מאז סיום הטיפול והכאבים עדיין לא עברו. בבדיקת שתן שגרתית להריון התגלה גם Leucocytes 250 ותרבית שלילית.בנוסף יש לי לחץ באזור הבטן התחתונה , לא יודעת אם קשור לבעיה כלשהי או להריון. אודה לקבלת חוות דעתך.

10/05/2015 | 10:47 | מאת:

התלונות שאת מתארת הן שכיחות בהריון ואינן קשורות לבעיות אורוגינקולוגיות.