דופלר אגן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

18/04/2015 | 19:23 | מאת: סיגל

שלום, אני בת 47, מחזור לא סדיר, יש לי ברחם 3 מיומות גדולות תת סירוזיות וציסטות בשחלות, בשלב זה אני במעקב, קבעתי תור לבדיקת דופלר אגן והבדיקה יוצאת לי כ 10 ימים אחרי המחזור, האם לדחות את הבדיקה ולעשות אותה בשבוע שאחרי המחזור? ולמה מומלץ לעשות את הבדיקה בשבוע שאחרי המחזור? תודה רבה

19/04/2015 | 08:12 | מאת:

יש להפנות את השאלה לפורום אולטראסאונד במיילדות וגהניקולוגיה בהצלחה!