שלפוחית לא מתרוקנת לגמרי

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

17/04/2015 | 17:12 | מאת: אמונה

שלום בת שלושים ללא הריונות , לאחרונה אחרי כמה דקות משאני מרוקנת את שלפוחית השתן אני מרגישה צורך שוב למתן שתן, ואז יוצא כמה טיפטופים וכן לאורך היום יש דליפה של טיפטופים , ללא תחושה למתן שתן מה אפשר לעשות?

19/04/2015 | 11:01 | מאת:

מומלץ לעבור הערכה אצל אורוגינקלוג ובדיקה אורודינמית של תפקוד שלפוחית השתן בכדי לברר האם באמת יש בעיה בריקון שלפוחית השתן או האם מדובר בבעיה תחושתיתבה יש תחושה של בעייה בריקון אך אין למעשה בעיה כזו הערכה זו גם תבדוק את הגורמים לתחושת הללו. בהצלחה.