כאבים ביחסי מין אחרי ניתוח לתיקון צניחת קיר אחורי

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

21/01/2015 | 20:42 | מאת: יעלי

שלום, אני כ-4 חודשים אחרי ניתוח קולפורפיה לתיקון צניחה של קיר אחורי-רקטוצל) ומאז שחזרנו לקיים יחסים (כ-8 שבועות אחרי הניתוח) איני מסוגלת לקיים יחסי מין מבלי לסבול נורא. (בעיקר בחדירה עמוקה) האם זה נורמלי? והאם זה מצביע על בעיה? האם זה קשור לניתוח?

11/02/2015 | 14:24 | מאת:

אחוז קטן מהנשים לאחר ניתוח שעברת סובלות מכאב ביחסי מין. מומלץ להבדק בכדי לשלול סיבות כגון הידבקויות נרתיק , הצרות של הנרתיק לאחר הניתוח וכדומה. באם בעיר כגון אלו נשללו ניתן להתחיל בטיפול פיזיותרפיה . בהצלחה